Промоция интериорни врати Евростилл

Eвростил Трейд е компания,която работи повече от четвърт век в сектора на производство на интериорни и външни врати, дограми и окачени фасади.

-15% отстъпка до 16.05.2018 год. на интериорни врати от наличните в Евростилл: 37 модела в 8 цвята (моля питайте за наличност на харесаната от Вас врата).

Актуален каталог Eurostill

В последните години Eвростил Трейд инвестира в изграждането на нов, автоматизиран завод със сериозен капацитет, достатъчен за покриването на голяма част както на регионалния, така и на външния пазар. Технологията и оборудването за производството са разработени, консултирани и произведени от водещи световни компании в бранша. Суровините и материалите, които се влагат в продуктите, са възобновяеми и екологично чисти, без отделяне на вредни емисии и се доставят от най-реномираните производители. Така технологията отговаря на всички европейски и световни стандарти.

Продуктите на Евростил Трейд се предлагат в три ценови класа: нисък, среден и средно-висок, в зависимост от използваните материали. Дизайнът се изработва от специализиран екип както за серийното производство, така и за индивидуални решения по оригинални проекти.

Широкият спектър от модели на интериорни врати, класически, неокласически и модерни, дава възможност за тяхното приложение както за дома , така и за офиси, магазини, производствени помещения и др.

Целта на Евростил Трейд е креативност и високо качество, базирани на пазарни анализи, съобразени с модните и технологични тенденции.

One thought on “Промоция интериорни врати Евростилл

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.